Nathan BerengoltzTandarts Nathan Berengoltz (BIG nr: 89031231802) is sinds 1997 werkzaam in Vinkeveen. Na het afstuderen in 1990 heeft hij in meerdere praktijken door het hele land gewerkt en veel ervaring opgedaan. Tegelijkertijd heeft hij zich speciaal toegelegd op wortelkanaalbehandelingen en later op restauratieve enesthetische tandheelkunde. Na een 4-jarige tussenstop in Almere heeft hij zich in Vinkeveen gevestigd. Eerst aan de Baambrugse Zuwe en vanaf 2003 op Waverbancken.

Kenmerkend voor de praktijk is de gezellige en ontspannen sfeer ontstaan dankzij een toegewijd team. Het geeft de patiënten meteen een prettig en rustgevend gevoel.

De medewerkers zijn:
Preventie-assistente Petra Kosterink, al sinds 1998 werkzaam in de praktijk.
Preventie-assistente Dayene Lezaire
Preventie-assistente Lucy Shairova

Ons streven is uw mond, als toegang tot de rest van uw lichaam, gezond te houden en Preventie en Voorlichting zijn de belangrijkste instrumenten daarvoor. Voorlichting, Instructie en Preventie zijn vaak in een enkele behandeling te combineren zodat u minder tijd aan uw bezoek aan onze praktijk kwijt bent.

Uw nota van Tandarts Berengoltz.
Het versturen en innen van nota's zijn nu uitbesteed aan Infomedics.
De eerste keer ontvangt u uw factuur per post en als uw e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt u per mail daarnaast informatie over hoe u facturen in het vervolg digitaal in zou kunnen zien en kunnen betalen.

Nadat u een account heeft aangemaakt worden alle rekeningen van de betreffende zorgverlener op uw account geplaatst. Zodra er een nieuwe rekening voor u klaar staat, ontvangt u van Infomedics een e-mail. In uw account kunt u de rekeningen bekijken en betalen. U kunt kiezen voor eenmalige automatische incasso op een door u gekozen datum of u betaalt direct via iDEAL.

Wilt u de rekening ter declaratie opsturen naar uw zorgverzekeraar, dan kunt u deze downloaden en/of printen. Wilt u uw factuur per post blijven ontvangen dan hoeft u niets te doen. Wilt u direct na afloop van uw behandeling betalen? Dan graag het liefst per PIN transactie. U ontvangt de factuur en betalingsbewijs voor uw administratie. Voor bedragen onder € 100,- stellen wij dat zeer op prijs. Voor hogere bedragen ontvangt u de rekening via Infomedics.

Indien u vragen heeft over de rekening van Infomedics verzoeken wij u niet met ons maar met Infomedics contact op te nemen:
Op veel vragen vindt u op de website van Infomedics al antwoord. (Gebruik hiervoor de button "Nota van Infomedics") hieronder. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan contact op met Infomedics via telefoonnummer 036 - 20 31 900 of via het contactformulier van Infomedics

Nota van Infomedics


Uw oude facturen kunt u natuurlijk blijven inzien

Nota van Famed


Klik op de button voor de tarieven pagina waar u ook extra informatie kunt vinden met betrekking tot orthodontie en implantaten.

Tarieven pagina


Voor de engelstalige pagina van tandarts Berengoltz klikt u op de button hieronder. Please visit Dr. Berengoltz' english website.

English website


Het telefoonnummer van Nathan Berengoltz is: 0297-264445

Voor informatie over Infomedics en hoe het in de praktijk werkt klikt u op onderstaande button

Meer over Infomedics