Rianne KarssenMondhygiënist Rianne Karssen is sinds 2018 werkzaam in Vinkeveen. Na het afstuderen in 2001 heeft zij in meerdere praktijken door het hele land gewerkt en veel ervaring opgedaan. Tegelijkertijd heeft zij zich speciaal toegelegd en ervaring opgedaan in de implantologie, parodontologie en orthodontie. Om haar kennis up to date te houden is zij lid van het NVM en staat zij ingeschreven in het kwaliteitsregister mondhygiënisten (KRM).

Voor behandelingen kunt u bij Rianne terecht op maandag en donderdag. Samen met haar collega’s wil zij de patiënten een fijn en goed gevoel geven.

Uw nota
Om meer tijd aan uw zorg te kunnen besteden heeft mondhygiënist-Vinkeveen de facturatie uitbesteed aan MijnAndersnota.nl. Zij versturen de facturen en u betaalt aan hen uw eigen bijdrage. Om dit te kunnen doen, heeft MijnAndersnota.nl uw juiste gegevens nodig. Wilt u daarom zo vriendelijk zijn om uw juiste e-mailadres en mobiele telefoonnummer bij de balie door te geven? Dan weten wij zeker dat de factuur goed bij u terecht komt. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op deze website hiervoor gebruiken.

Rianne is bereikbaar onder dezelfde telefoonnummers als de tandartsen.

MijnAndersnota.nl is bij vragen telefonisch te bereiken via telefoonnummer 085-7606262 of via de mail: service@mijnandersnota.nl

Nota van MijnAndersnota.nl